καλέστε μας 210 800 05 51 EN | GR

Πράσινο αποτύπωμα

Η Ikorganic έχει ως στόχο να αφήσει το δικό της…πράσινο αποτύπωμα. σεβόμενη το περιβάλλον και συμβάλλοντας σε μια συλλογική προσπάθεια αλλαγής νοοτροπίας, τόσο από τους παραγωγούς όσο και από τους καταναλωτές.

Την ώρα που οι σύγχρονες ανάγκες του αγροδιατροφικού τομέα έχουν οδηγήσει στην ραγδαία αύξηση της χρήσης συνθετικών λιπασμάτων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων, οι καταναλωτές φαίνεται να προτιμούν όλο και περισσότερο τα βιολογικά προϊόντα και όσα καλλιεργούνται σύμφωνα με φιλικές προς το περιβάλλον γεωργικές πρακτικές. Σε αυτήν τη λογική, θεωρείται πλέον δεδομένη η αύξηση της παραγωγής προϊόντων βιολογικών καλλιεργειών, όπως τα composts και τα υγρά προϊόντα αυτών.

Τα composts αποτελούν ένα φυσικό και απόλυτα οικολογικό μέσο που είναι ευρέως γνωστό για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο έδαφος και τη θρέψη των φυτών, αφού η ενσωμάτωση τους στο έδαφος το εμπλουτίζει με οργανική ουσία και θρεπτικά συστατικά ενώ παράλληλα μπορούν να αποτελέσουν μια εναλλακτική λύση φυτοπροστασίας.

Το όραμα και ο στόχος της Ikorganic είναι η εκμετάλλευση υποπροϊόντων της γης ως πρώτες ύλες για την παραγωγή αποτελεσματικών βιολογικών γεωργικών σκευασμάτων. Έτσι, τα υποπροϊόντα αυτά θα μπορούν να ανακυκλωθούν και να επιστρεφούν στη γη ως επιπλέον οικολογικές λύσεις φυτοπροστασίας και θρέψης των βιολογικών καλλιεργειών.

Skip to content