Συνεργασίες με πανεπιστημιακά ιδρύματα και δημόσιους φορείς

Η Ikorganic συνεργάζεται με δύο έγκριτα ελληνικά πανεπιστήμια, αλλά και με τον δημόσιο οργανισμό «Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός –ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ), ώστε να εξασφαλίσει ότι η ποιότητα των προϊόντων της βρίσκεται σταθερά στην κορυφή.

Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών “Τμήμα Χημείας” και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Για τη συνεχή βελτιστοποίηση της παραγωγής της η Ikorganic έχει θεσπίσει πλαίσιο συνεργασίας τόσο με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών “Τμήμα Χημείας”, όσο και με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πραγματοποιώντας τακτικά εξειδικευμένες αναλύσεις και στοχευμένα πειράματα, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε σημαντικά ερευνητικά προγράμματα.

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

Ως δημόσιος οργανισμός ο «Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός –ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) εποπτεύεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και -μεταξύ άλλων- είναι υπεύθυνος για την καθιέρωση και πιστοποίηση ορθών γεωργικών πρακτικών.

Μέσω της συνεργασίας της με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ η Ikorganic όχι μόνο είναι σε θέση να πιστοποιεί την άριστη ποιότητα των προϊόντων της πριν την τελική διάθεσή τους στην αγορά, αλλά και να διενεργεί καινοτόμες έρευνες σχετικές με την ανάπτυξη της αειφόρου καλλιέργειας στη χώρα μας.

Η συνεργασία με την ΕΕΑΑ

Μένοντας πάντα πιστή στη φιλοσοφία της ανακύκλωσης που διέπει την εταιρεία ήδη από την ίδρυσή της, η Ikorganic συνεργάζεται με την «Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης» (ΕΕΑΑ). Στα πλαίσια της εν λόγω συνεργασίας η Ikorganic ανακυκλώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παλέτες, αλλά και κλαδέματα που προμηθεύεται από την ΕΕΑΑ αξιοποιώντας τα στο έπακρο κατά τη διαδικασία της λιπασματοποίησης.

Οι συνεργασίες μας με τον ιδιωτικό τομέα

Η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας, η εξασφάλιση δημόσιας πιστοποίησης, οι καινοτόμες πρακτικές μας, αλλά και η συνεχής έρευνα για την αξιοποίηση ακόμα περισσότερων υποπροϊόντων έχουν οδηγήσει σε σταθερές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων στη χώρα.

Είμαστε υπερήφανοι για τους στενούς επαγγελματικούς δεσμούς που διατηρούμε με τις μεγαλύτερες ιχθυοκαλλιέργειες στην Ελλάδα, αλλά και με εταιρείες που ηγούνται στην παραγωγή τροφίμων. Το αίσθημα αυτό της περηφάνιας δεν προκύπτει μόνο από τους στόχους της κυκλικής οικονομίας που έχουμε πετύχει μαζί με τους συνεργάτες μας, αλλά και από το κοινό όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης που μοιραζόμαστε μαζί τους.

Οι συνεργάτες μας

Η Συνταγή Green Progress είναι πρότυπη μονάδα παραγωγής τομάτας και αγγουριού στην Ιεράπετρα.

H εταιρεία Dole Hellas είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός οπωροκηπευτικών παγκοσμίως.

Η Άροσις είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή οσπρίων ήδη από το 1956.


Μετάβαση στο περιεχόμενο